Es tracta de la producció d’un musical: cantar, fer les coreografies, ballar, fer teatre, l’escenografia,
el vestuari, els decorats…

La música, el cant, el moviment, el ball  i el teatre són eines educatives de gran valor que ens permeten endinsar-nos i explorar les nostres capacitats expressives, creatives, de saber estar… conèixer el nostre cos, què sentim, iniciar-nos en la descoberta d’un mateix…

El teatre musical és una disciplina que comprèn vàries branques de l’art i ofereix tant a joves com adults fer un treball complert i global.

Aprenem de manera fresca i divertida, gaudint dels beneficis que aporta, tant a nivell formatiu com personal i social.FEM UN MUSICAL
MUSICAL ADULTS

La idea s’estava gestant fins que el juliol del 2014, i amb el naixement d’espai de veus,  vam fer-la realitat. 
Un taller d’estiu per joves de 12 a 18 anys, dues setmanes (matins) de treball molt intens, el volum de feina és important!! …però les ganes de tot l’equip que en formem part han fet que sigui possible. 

Al final del taller, posada en escena…. un èxit!!

Aquell estiu va ser el primer de molts. Ho hem anat evolucionat, alguns estius hem fet dos tallers, infantil i juvenil,. actualment l’intensiu és de tres setmanes i amb edats molt diverses, compreses. dels 7 als 18 anys i l’estiu de 2020  hem fet el “fem un musical 7”. 

Veient els bons resultats i a petició dell propi alumnat el curs 2016-17 decidim oferir la possibilitat del projecte teatre musical als adults, activitat que duem a terme durant el curs.

Tot un repte!! “Flor de nit” moltíssima feina però ha valgut la pena…

I seguim…


Si us interessa fer aquest taller al vostre centre o ciutat, podeu contactar amb nosaltres i us farem una proposta personalitzada

Fem un musical

Musical adults
ANNIE
2014
MAMMA MIA
2015
FLOR DE NIT
2017
T’ESTIMO ETS PERFECTE
2018

GREASE
2016
CINDERELLA
2016
LA NIT DE SANT JOAN
2017
SUGAR
2020
LEGALLY BLOND
2017

ANNIE
2017
EL MÀGIC D’OZ
2018
MAMMA MIA
2019

GREASE
2020

Què han dit del nostre treball?

Si la primera gala va ser bona, la de Cal Bolet va ser com «para quitarte la txapela». Enhorabona a tots.
Josu Gómez

L’ENHORABONA ANNA, AL GRUP I COL·LABORADORS. ConBien us desitja
el millor!
Laura Sanmartín

Vaig ser espectador d’un espectacle de LUXE, El musical de l’any passat ja va ser bò, però us heu superat. Enhorabona Anna, i a tots els que vareu participar en una obra tant xula. Unes cançons divertides i conegudes per tothom i que les noies i nois van cantar com els angels. MOLTES FELICITATS !!!!
Jordi Valls

Va ser genial!!!! ens va encantar!!! molta feina molt ben feta amb molts pocs dies!
Vau treure el millor Anna, felicitats a tots i a totes!!!
Mireia Vallès

Musical Mamma Mia! Quin gran ESPECTACLE! Sí, un ESPECTACLE  en majúscules és el que vam tenir l’oportunitat de viure els espectadors que omplirem el Bolet el passat dissabte.
Un grup de 16 joves d’entre 12 i 17 anys, dirigits per l’Anna Mallofré d’Espai de Veus, amb la col.laboració de la Marta Escudé, coreografies i del Gerad Morató.  pianista, ens van oferir una adaptació del musical Mamma Mia!, una obra treballada aquest estiu durant només 10 dies, en un taller per joves de diferents procedències i amb experiències molt diverses dins el món del teatre, la música o la dansa. En aquest taller es treballaven les diferents disciplines que engloba un musical, amb la finalitat que cada noi i noia descobrís totes les possibilitats d’expressió que li permet el seu propi cos i la seva veu.
La música, les coreografies i l’expressió corporal, juntament amb una gran dosi de motivació, palesa en les cares, veus i moviments dels nois i noies de sobre l’escenari, van fer-nos passar a tots els presents una molt bona estona.
Veus afinades, moviments acurats i llum a les cares dels 16 protagonistes, que aconseguiren transmetre al públic la seva il·lusió, va ser el resultat de les hores d’aprenentatge d’aquells 10 matins d’estiu.
Animem a aquests joves a seguir superant-se personalment  i  com a part important d’un grup, i els felicitem per la gran feina feta i pel magnífic espectacle ofert.
Aconseguir tant en tan poc temps te molt de mèrit. Bona feina!

Fina Marimon