Retroba la teva veu, natural i lliure


· Classes presencials i online
· Entrenament vocal
· Veu/respiració/moviment
· Cant
· Grups vocals
· Teatre musical
· Assessoraments personals
· Estades d’espai de veus


NOVA PROPOSTA
Estades d’espai de veus

Durant l’any farem quatre sortides, una en cada estació de l’any per complementar la feina que fem durant el curs. Es tracta d’uns dies a la naturalesa i en grup per compartir, disfrutar i créixer. Excursions i passejades, activitats per sentir-nos i escoltar-nos.

Entrenament de la veu, la respiració i el moviment per prendre consciència de les capacitats expressives i de millora. La veu com allò que hem vingut a expressar i a permetre’ns experimentar.

Alliberació de bloqueigs i condicionaments que ens dificulten l’expressió del què som. Tot en un entorn  on podrem gaudir de la natura i de la bona companyia.

Desitgem que us sigui una proposta atractiva.


Entrenament vocal – Cant

Cos/Respiració /Moviment · Cant · Reconnecta amb el teu Alè

Per expresar-nos en el nostre dia a dia i professionalment necessitem poder gaudir plenament de les nostres capacitats expressives i estar en contacte amb la nostra veritat més íntima. 

La respiració és el pilar fonamental en la búsqueda de l’equilibri necessàri per endinsar-nos en el nostre cos de manera conscient, buscant la tonicitat sense tensions, alliberant i sentint com la nostra veu s’assenta en nosaltres.

El cant, l’art, l’expressió… no viuen l’un sense l’altre
i néixen del nostre Jo intern.

En aquest entrenament busquem anar descobrint el què sóm netejant les resistències que ens condicionen.
No es tracta només d’aprendre una tècnica a base de respiracions i vocalitzacions sinò que anem més enllà.

En endinsem en el coneixement conscient del nostre cos i de nosaltres mateixos, millorant el què necessitem per expandir les nostres capacitats expressives i que es mostri l’artista que portem a dins.

L’èxit està en la constància i en gaudir del procés.


Grups vocals

Serveis personalitzats i assessorament
per millorar el teu benestar

Serveis personalitzats i assessorament per millorar el teu benestar

Fomentar l’escolta i observació d’un mateix i desenvolupar noves habilitats per atendre les dificultats que ens impedeixen fluïr, reconeixent les nostres capacitats naturals expressives i de millora.

Prendre consciència i discernir:
els hàbits i les rutines, en tots els nivells d’experiència, ens estalvien feina i esforç, ens sembla que ens dónen l’estabilitat, el confort i el control que tant anhelem els humans.

Sovint ens fan creure que no ens cal moure ni tocar res però en realitat són un obstacle a fer els canvis necessàris per créixer, per millorar la nostra realitat i adaptar-nos al moviment natural d’evolució.

Les possibilitats d’experiència en la nostra vida són infinites, si ens hi volem obrir hem de superar aquests hàbits limitants,  hem de reconèixer i saber diferenciar el què creiem que fem del què en realitat estem fent. És quan sentim i som conscients d’ aquesta diferència que comencem un procés de canvi.

Comprensió de les experiències per anar aprenent a gestionar la nostra realitat i la relació que tenim amb nosaltres i amb els demés.

A mesura que anem desenvolupant l’habilitat d’escoltar-nos i conèixe’ns anem adquirint un grau més gran de llibertat, tant d’acció com de pensament i alhora sóm cada dia més un mateix.